Skip to content Skip to footer

DĂRUIEȘTE!

"pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu”

DE CE SĂ DĂRUIESC?

Administrarea finanțelor este o zonă foarte importantă a vieții noastre de zi cu zi. La biserica Metanoia considerăm dărnicia financiară un act de închinare față de Dumnezeu, un act de recunoștință pentru purtarea Lui de grijă și un mod prin care susținem activitățile și proiectele bisericii noastre. Dărnicia  trebuie să aibă ca rădăcină o atitudine de generozitate și bucurie a inimii, și nu o parere de rău sau o constrângere, așa cum este menționat în Scriptură (2 Corinteni 9:6-7).

Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu.

2 Corinteni 9:7
"Daţi, şi vi se va da..."

CUM SĂ DĂRUIESC?

Apreciem intenția dumneavoastră de a contribui financiar la lucrarea bisericii noastre și vă mulțumim în numele lui Isus Cristos. Suntem convinși că Dumnezeu va răsplăti dărnicia dumneavoastră, așa cum a promis în Luca 6:38. Donațiile sau sponsorizările pot fi făcute prin transfer bancar sau numerar la una din întâlnirile noastre. Acestea sunt înregistrate în contabilitatea noastră iar donatorul/sponsorul poate primi un act oficial în acest sens.

Daţi, şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra.

Luca 6:38a
BENEFICIAR

BISERICA CREȘTINĂ BAPTISTĂ METANOIA PLOIEȘTI

CIF: 26285610
BANCA TRANSILVANIA
RON: RO17BTRL03001205T59656XX
EUR: RO08BTRLEURCRT00T5965603
USD: RO75BTRLUSDCRT00T5965602
ÎȚI MULTUMIM PENTRU GENEROZITATE!
Copyright © 2022
Biserica Creștină Baptistă Metanoia Ploiești.
Toate drepturile rezervate.